Om oss

Fotomiljøet i Innherred blomstrer for tiden og som medlem i Innherred Fotoklubb får du kontakt med andre som deler din fotointeresse, både i klubben og via vårt kontaktnett.

Vi er en aktiv fotoklubb som har medlemmer fra hele Innherred. Klubben er åpen for alle uansett om du er nybegynner eller veteran. Og som medlem får du ekstra påfyll om foto og fotografering. Hver måned kårer vi månedens bilde på klubbmøtene etter et gitt tema. En gang å året arrangerer vi foredrag med en populær fotograf og ofte har vi forskjellige tema på klubbmøtene.

Ønsker du å bli medlem? Her finner du mer info

Velkommen!

Priser
Vanlig medlem: 500,-
Ungdomsmedlem (under 25 år): 275,-

Prisene inkluderer medlemskap i NSFF – Norsk selskap for fotografi.

Kontakt
Leder: Rune Aasen, tlf. 982 06 920
E-post: innherredfotoklubb(a)hotmail.no
Facebook: Innherred Fotoklubb

Klubbens historie
Spiren til det som seinere skulle bli Innherred fotoklubb startet i 2006 med at flere fotointeresserte i Innherred samkommune og Levanger og Verdal kommune møttes for å diskutere foto. Ganske snart ble dette en del av bedriftsidrettslaget i Levanger kommune. Innherred samkommune fotoklubb ble offisielt opprettet under årsmøtet til Levanger kommunes bedriftsidrettslag (LKBIL) våren 2006. Hallvard Abildsnes ble da valgt som klubbens første leder.

Etter hvert fikk klubben forespørsler fra fotointeresserte utenfor samkommunen/kommunene. Klubben skiftet navn til Innherred Fotoklubb, som ble en klubb for alle fotointeresserte i Levanger og Verdal.