Samarbeidspartnere

Innherred Fotoklubb har kontakt og samarbeid med ulike aktører innen foto i regionen. Dette samarbeidet bidrar til et spennende medlemskap og fotomiljø i regionen.

Våre naboklubber Inderøy Fotoklubb, Beitstad Fotoklubb og Fotoklubben Sykehuset Levanger har vi god kontakt med og dette kan gi muligheter gjennom samarbeid i tiden framover.

Innherred fotoklubb er registrert klubb i NSFF, Norsk Selskap for Fotografi. Flere av våre medlemmer er også med i NSFF.

Levanger Museum er et lokalt kompetansesenter innen fotografi, vi har god kontakt med museet og jobber for å få konkretisert et videre samarbeid.

Galleri Fenka i Levanger har markert seg med å ta inn foto som utstillinger og har også arrangert et foredrag av den kjente fotografen Lasse Berre med svært god oppslutning. Galleri Fenka er et anerkjent kunstgalleri.

Fotoimport  er et Trondheimsfirma med god kompetanse innen foto – bl. a. er de dyktige på print. Fotoklubben har vært på besøk der og noen av medlemmene bruker firmaet som ressurs på foto.

NORDphotography og SAGA er et nasjonalt senter for fotografi. Her arrangeres det spennende foredrag og workshops med internasjonale kapasiteter.

Foto.no er møteplassen på nett for norske fotografer. Her finner man fotokonkurranser, bruktmarked for fotoutstyr og interessante nyheter og diskusjoner om fotografi.

Fotografi.no er nettstedet for Norges fremste fototidsskrift.

Verdalsbilder.no er et lokalt drevet nettsted med et enormt antall bilder og lokalhistorisk materiale.