Mitt beste bilde 2023

I desember arrangerte klubben julebord. Vi hadde en trivelig samling på Fæby hvor vi spiste god juletapas og avsluttet kvelden med bildevisning av medlemmenens «Mitt beste bilde 2023» Etter avstemming var det bildet Blue Butterfly  som er tatt av Ann Kristin Sørbotten som fikk flest stemmer. Vi gratulerer!

1. plass Mitt beste bilde 2023 Ann Kristin Sørbotten
2. plass Mitt beste bilde 2023 Ole Gangstad
3. plass Mitt beste bilde 2023 Aud Lien Sellæg

Bronsemedalje og hederlig omtale i høstens NM i foto

Bildet viser Ann Kristin Sørbotten og Rannveig Tetlie som fikk utdelt Gullplakett, bronsemedalje og sløyfe for hederlig omtale i høstrundens NM i foto
NM i foto: Behind the old leaf – vinner av bronsemedalje i klassen «Digital – gjenspeilinger/speilinger» Foto: Ann Kristin Sørbotten
NM i foto: Mr. & Mrs- hederlig omtale i klassen «Digital farge – Fritt motiv» Foto: Rannveig Tetlie